. . .

NEDERO


columnist / schrijft en leest / soms grappig, vaak niet / soms lief, vaak niet / dertiger en happy single, soms niet

Foute bingo en hoofdpijn

“Oef ik wist niet dat bingo zo´n hoofdpijn gaf zeg, wat jij schat?” Mijn huishomo kijkt met een verkreukeld hoofd naar mij en rolt met zijn ogen “Ja lieverd, bingo is heel slecht voor je gezondheid.” Met een bonkend hoofd probeer ik me de vorige avond voor de geest te halen. Wat hebben we ook al weer allemaal gedaan? We begonnen met bingo bij Ratatouille, een hele foute bingo met als thema ‘Blingbling’. Het blijft leuk wanneer je je mag verkleden, als volwassene. Mijn huishomo had al zijn glitters uit de kast gehaald, als hij iets doet, doet hij het altijd met overgave. Ik persoonlijk had me iets minder uitgedost, mijn vriendje glitterde genoeg voor ons beiden, bedacht ik.  Hij is mijn accessoire.

 

Na de bingo ontmoetten we een andere vriendin en zijn we naar het Rembrandtplein gegaan. Eerst naar Bolle Jan, geloof ik. Of gingen we nou eerst ergens anders heen? “Liefje, waar gingen wij naar toe eigenlijk, na de bingo?” Hij blijft een tijd lang stil, dan schraapt hij zijn keel. “Ik geloof naar de Lellebel, of was het nou Montmartre? Of wacht nee, we gingen..” Dan blijft het stil, ik zie hem nadenken. “Ja ik weet het weer, we gingen eerst naar Montmartre. God wat een lekkere mannen daar hè, het was weer feest voor het oog!” Ik moet toegeven dat daar mooi prinsenspul in de rondte loopt. Alhoewel, het is meer prinsessenspul en daar kan ik dan helaas weer niets mee. Nee wacht, ik kan daar wel wat mee, zij kunnen alleen niets met mij. Het raakt al in paniek bij de gedachte een borst te moeten aanraken. Mijn huishomo krijgt daar standaard een rolberoerte van, voor de grap schuur ik wel eens met mijn borsten tegen hem aan, niets rent sneller weg dan een homo die bang is voor tieten, kan ik je melden. Ik moet er gewoon van grinniken terwijl ik er aan denk. Het blijft een leuke grap. Het is dat ik te brak ben, anders had ik het nu weer eens uitgeprobeerd. Waarschijnlijk is hij nu ook te brak om weg te rennen, dat maakt het dan gelijk minder leuk.

Goed, Montmartre was het dus waar we eerst naartoe gingen. Al maakt het ook niet uit, we zijn het hele Rembrandplein af gegaan en in iedere kroeg hebben we gedronken alsof het de laatste keer zou zijn. We hebben ons als een stel pubers gedragen. Herinner me ineens dat ik Le Bastille was uitgezet. Waarom was dat ook weer? Ik vraag het aan mijn vriendje, maar die weet het ook niet meer. Ineens komt het weer boven, je moet blijkbaar niet zeggen tegen een deurmannetje dat hij te dom is om te poepen. Maar in mijn verdediging: hij keek ook wel heel dom uit zijn ogen. Helaas was hij dan net weer slim genoeg om te begrijpen dat hij beledigd werd.

Gisteravond was een leuke avond, een avond om niet te vergeten, ook al ben ik de helft kwijt. Het was een avond waarbij je de volgende ochtend wakker wordt en de helft van je kleding niet terug kan vinden. Een avond waarbij je volgende ochtend de vuilnisbak van de buren terugvindt in je woonkamer. Een avond waarvan je denkt: gelukkig hebben we de foto’s nog! Het was ouderwets gezellig.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe blogs en de mogelijkheid tot reageren op deze website!

Twitter
.

Voordeel (234x60)
Columns
.

Blogs